Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin kapısının açıldığını görmek

Rüyada evinin kapısının açıldığını görmek

Rüyada evinin kapısının açıldığını görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin kapısının açıldığını gördüyseniz:

  • Kurallara göre oynamak istemenize rağmen o yollar kapalı olabilir.

Rüyada evin kapısının açıldığını görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin kapısının açıldığını görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada dış kapının açıldığını görmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada açılmayan kapıyı açmak ruhunun şifa bulacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına yorulur.

Rüyada kapıyı açıp içeri girmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, isteklerine kavuşacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada gök kapısının açıldığını görmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına delalettir.

Rüyada açılmayan kapı görmek mevkilerinin yüksek olacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada açılan demir kapı görmek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments