Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dış kapının açıldığını görmek

Rüyada dış kapının açıldığını görmek

Rüyada dış kapının açıldığını görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dış kapının açıldığını gördüyseniz:

  • İşinize çok iyi bir şekilde konsantre olun.

Rüyada dış kapının açıldığını görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada dış kapının kırıldığını görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, kendini toparlayamayacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada evin dış kapısını görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dış kapıyı değiştirmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada dış kapı açmak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada kapı dışında kalmak ters giden durumların düzeltileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dış kapıyı kilitlemek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işarettir.

Rüyada dış kapı silmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, onlara doyasıya sarılacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments