Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açılmayan kapı görmek

Rüyada açılmayan kapı görmek

Rüyada açılmayan kapı görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, güzel işler yapacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına işaret eder.

Rüyada açılmayan kapı gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki veya iş çıkabilir.

Rüyada evinin kapısının açıldığını görmek insanlar arasında yüceleceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açılmış kapı görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine tabir olunur.

Rüyada açılan kapılar görmek çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine delalettir.

Rüyada kapıyı açıp gitmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine işaret eder.

Rüyada kapının açıldığını görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada kapı açıp içeri girmek kolay ve zevkli hale geleceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kapı açılmasını görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına işaret eder.

Rüyada kapalı kapının açıldığını görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments