Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı açıp içeri girmek

Rüyada kapıyı açıp içeri girmek

Rüyada kapıyı açıp içeri girmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, zafer elde edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada kapıyı açıp içeri girmek gördüyseniz:

  • Sizin yapmanız gereken işleri başkalarının yapmasını beklemeyin veya başkalarına güvenerek bazı sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

Rüyada kapı açıp içeri girmek zor bir durumda kalacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Rüyada kapıyı açıp içeri girmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, kişinin başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada açık kapıdan içeri girmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada demir kapıdan içeri girmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kapıdan içeri girmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük bir kapıdan içeri girmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine delalet eder.

Rüyada camdan içeri girmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada camdan içeriye girmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments