Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açılan demir kapı görmek

Rüyada açılan demir kapı görmek

Rüyada açılan demir kapı görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada açılan demir kapı gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etme çabanız, farklı beklentileri olan kişilerin sizden faydalanmaya çalışması anlamına gelebilir.

Rüyada açılan demir kapı görmek programların ve projelerin tutmayacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine tabir olunur.

Rüyada kapının açılmasını görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, beklenilen takdiri alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dış kapının açıldığını görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapıyı açıp kaçmak sakin ve huzurlu günler geçireceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, sorunlarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açılmış kapı görmek ekonomik olarak kalkınacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada kilitli kapının açıldığını görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, neşesini kaçıracağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı açıp içeri girmek başarısının artacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada açılmayan kapıyı açmak haram mal yiyip içeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments