Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açılmayan kapıyı açmak

Rüyada açılmayan kapıyı açmak

Rüyada açılmayan kapıyı açmak şansın her zaman kişiden yana olacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına inanılır.

Rüyada açılmayan kapıyı açmak gördüyseniz:

  • Olumlu olayları sevdiğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada açılmayan kapıyı açmak iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada evinin kapısının açıldığını görmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, yeterli kimse haline geleceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine inanılır.

Rüyada kapının açılmasını görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine işaret eder.

Rüyada açılan demir kapı görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kapının açıldığını görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, çok büyük zararlar edileceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada açılan kapılar görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, şansının ve bahtının döneceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı açıldığını görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kapı açıldığını görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments