Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin kapısının açıldığını görmek

Rüyada evin kapısının açıldığını görmek

Rüyada evin kapısının açıldığını görmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada evin kapısının açıldığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenerek kendiniz için daha yararlı adımlar atma şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada evinin kapısının açıldığını görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet eder.

Rüyada evin kapısının açıldığını görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada kapının açılmasını görmek manevi mutluluğu tadacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapının açıldığını görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada kilitli kapının açıldığını görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, bilincin artacağına rivayet eder.

Rüyada açılmış kapı görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada kapı açıp içeri girmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, hakkını yedirtmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dış kapının açıldığını görmek bol kazançlı günlere kavuşacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments