Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gök kapısının açıldığını görmek

Rüyada gök kapısının açıldığını görmek

Rüyada gök kapısının açıldığını görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gök kapısının açıldığını gördüyseniz:

  • Bir aşk ilişkisine girmeniz ya da en azından sizi heyecanlandıracak bir flörte başlamanız olasıdır.

Rüyada gök kapısının açıldığını görmek işlerinin toparlanacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada göğsünün açıldığını görmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, onlara galip geleceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına işarettir.

Rüyada göğsün açıldığını görmek ömür boyu devam edeceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada kapının açılmasını görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına inanılır.

Rüyada kapı açıldığını görmek keyifli olacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, yaşamdan istediklerini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açılan kapılar görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada açılmayan kapı görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açılmış kapı görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, huşu içinde devam edeceğine, sayılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments