Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine kan damlamak

Rüyada üzerine kan damlamak

Rüyada üzerine kan damlamak iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, işlerin rayından çıkacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına inanılır.

Rüyada üzerine kan damlamak gördüyseniz:

  • Belli konularda sizi yanıltmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada üzerine kan damlamak gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, bunalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünden kan damlamak kendini yiyip bitireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, borçların ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada kan damladığını görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tavandan kan damladığını görmek rakiplerine karşı fark atacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına tabir olunur.

Rüyada eve su damladığını görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada su damlamak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına rivayet eder.

Rüyada su damlacıkları görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada çatıdan su damladığını görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments