Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünden kan damlamak

Rüyada gözünden kan damlamak

Rüyada gözünden kan damlamak yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına delalet eder.

Rüyada gözünden kan damlamak gördüyseniz:

  • İş yerinizde üzerinize bazı yeni sorumluluklar yüklemeleri mümkündür.

Rüyada gözünden kan damlamak onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kan damladığını görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada tavandan kan damladığını görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine delalettir.

Rüyada üzerine kan damlamak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada eve su damladığını görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, büyük bir sorun oluşacağına tabir olunur.

Rüyada suyun damladığını görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine inanılır.

Rüyada su damladığını görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine alamet eder.

Rüyada su damlacıkları görmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments