Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek satışların düşeceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, borcunu ödeyeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, iyi geçineceğine delalettir.

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilere sunumlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada evin çatısının uçtuğunu görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine yorulur.

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret eder.

Rüyada ev çatısının uçtuğunu görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine alamet eder.

Rüyada çatı uçtuğunu görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ticaret hayatına atılacağına alamet eder.

Rüyada çatının uçmasını görmek Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, onun zamanını çalacağına işaret eder.

Rüyada çatı uçması görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine işarettir.

Rüyada evin çatısı yıkılmış görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısını onarmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments