Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev çatısının uçtuğunu görmek

Rüyada ev çatısının uçtuğunu görmek

Rüyada ev çatısının uçtuğunu görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev çatısının uçtuğunu gördüyseniz:

  • Eski iş arkadaşlarınız, tanıdıklarınız veya meslektaşlarınızla biraraya gelmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada ev çatısının uçtuğunu görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına yorulmaktadır.

Rüyada çatı uçtuğunu görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada çatı uçması görmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, yeni planlar yapacağına alamet eder.

Rüyada çatının uçmasını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, mevki edineceğine işaret eder.

Rüyada evin çatısının uçtuğunu görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine delalettir.

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek işlerin yolunda gideceğine, işinde en iyisi olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada ev çatısına çıkmak hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev çatısı tamir etmek büyük bir borcun altına gireceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments