Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatı uçtuğunu görmek

Rüyada çatı uçtuğunu görmek

Rüyada çatı uçtuğunu görmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işarettir.

Rüyada çatı uçtuğunu gördüyseniz:

  • Size çok cazip görünen davetleri kabul etmelisiniz.

Rüyada çatının uçmasını görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına tabir olunur.

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada evin çatısının uçtuğunu görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev çatısının uçtuğunu görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, yüklü siparişler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatı uçtuğunu görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatı uçması görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine işaret eder.

Rüyada çatıda yaşadığını görmek işlerdeki verimin artacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatıdan su damladığını görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments