Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısının uçtuğunu görmek

Rüyada evin çatısının uçtuğunu görmek

Rüyada evin çatısının uçtuğunu görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına alamet eder.

Rüyada evin çatısının uçtuğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle aynı tarafta yer alabilirler.

Rüyada evin çatısının uçtuğunu görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, mali krize gireceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev çatısının uçtuğunu görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına alamet eder.

Rüyada çatının uçmasını görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada çatı uçtuğunu görmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatı uçması görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evinin çatısının aktığını görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısı yıkılmak hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments