Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatının uçmasını görmek

Rüyada çatının uçmasını görmek

Rüyada çatının uçmasını görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, karlı işlere gireceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatının uçmasını gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermek isteyen kişiler olabilir.

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada çatının uçmasını görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, iş hayatında saygı göreceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada çatı uçtuğunu görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, rahat bir hayatı olacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına tabir olunur.

Rüyada evin çatısının uçtuğunu görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatı uçması görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada ev çatısının uçtuğunu görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatıda sallanmak moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evinin çatısı uçmak iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, eski enerjisini bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments