Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısı yıkılmış görmek

Rüyada evin çatısı yıkılmış görmek

Rüyada evin çatısı yıkılmış görmek sıkıntının günden güne artacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, sevgi göreceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, hak yolundan uzaklaşacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yalnız kalınacağına inanılır.

Rüyada evin çatısı yıkılmış gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda olumlu gelişmelere açık süreçtesiniz.

Rüyada evinin çatısının yıkıldığını görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına yorulur.

Rüyada evin çatısı yıkılmış görmek kazancını iki kat arttıracağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada evin çatısının yıkıldığını görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine delalet eder.

Rüyada evin çatısı yıkılmak elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin çatısının yıkılmasını görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir evin çatısının yıkıldığını görmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısının yıkılmasını görmek keyifli sohbetler edeceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza yorulur.

Rüyada yıkılan çatı görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments