Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatı uçması görmek

Rüyada çatı uçması görmek

Rüyada çatı uçması görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatı uçması gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, karlı bir alışveriş, yatırım veya hediye bazı kutlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına inanılır.

Rüyada çatının uçmasını görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatı uçtuğunu görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısının uçtuğunu görmek hobilerine eğileceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada ev çatısının uçtuğunu görmek çok büyük başarılara imza atacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatı uçması görmek çok büyük zararlar edileceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, çok uğraş vereceğine delalet eder.

Rüyada çatıya çıktığını görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada asker olmak çatışmaya girmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments