Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısını onarmak

Rüyada evin çatısını onarmak

Rüyada evin çatısını onarmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, herkes tarafından saygı göreceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, kendi geleceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısını onarmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla ihtiyatsız düşünüyorsunuz.

Rüyada evin çatısını onarmak yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev çatısı onarmak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine işarettir.

Rüyada çatı onarmak mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, çok mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatıyı onarmak başarıya giden yollarının açılacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabeyi onarmak hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yıkılan duvarı onarmak hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, umutsuzluk yaşanacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet onarmak rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yeri onarmak niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments