Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin çatısının aktığını görmek

Rüyada evinin çatısının aktığını görmek

Rüyada evinin çatısının aktığını görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına inanılır.

Rüyada evinin çatısının aktığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle eğlenmek için zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada evinin çatısının aktığını görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine alamet eder.

Rüyada evin çatısının aktığını görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada evin çatısından su aktığını görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kazanç kapılarının kapanacağına işarettir.

Rüyada çatı aktığını görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına alamet eder.

Rüyada çatının akmasını görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına delalettir.

Rüyada evin çatısında yangın görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına inanılır.

Rüyada evin çatısı yıkılmış görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada evin çatısı çökmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments