Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısı çökmek

Rüyada evin çatısı çökmek

Rüyada evin çatısı çökmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, hayatını ailesine adayacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, hayallerinin gerçek olacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısı çökmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sağlığınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konuların doğru şekilde ilerleyebilmesi için elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

Rüyada evin çatısı çökmek güvensizlik duymaya, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada önünde diz çökmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada balkon çökmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına tabir olunur.

Rüyada üstüne çökmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisiyle de gururlanacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada diz üstü çökmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına alamet eder.

Rüyada evin çatısını yaptırmak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelirinin çoğalacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine delalettir.

Rüyada evin çatısında yılan görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, fakirliğinin biteceğine delalettir.

Rüyada evinin çatısı uçmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments