Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısından su aktığını görmek

Rüyada evin çatısından su aktığını görmek

Rüyada evin çatısından su aktığını görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, herkesin rahat edeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısından su aktığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı nasihatler vermek veya işleri halletme biçimleri hakkında yorum yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada evin çatısından su aktığını görmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısının aktığını görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada evinin çatısının aktığını görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada evin içine su aktığını görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada evinden su aktığını görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, işlerin düzgün gideceğine işarettir.

Rüyada evin içinde su aktığını görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments