Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatı aktığını görmek

Rüyada çatı aktığını görmek

Rüyada çatı aktığını görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, üzüntülerinin son bulacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, rahat rahat yaşayacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatı aktığını gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlar gelecekte olacakların habercisi değildir.

Rüyada çatının akmasını görmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatı aktığını görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısının aktığını görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin çatısının aktığını görmek hasret çekenlerin buluşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada evin çatısından su aktığını görmek işlerinin toparlanacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada çatı düzeltmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına delalet eder.

Rüyada çatıdan sarkmak alacaklıların kapısını aşındıracağına, yeni bir ev alınacağına, insanlara yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta çatı görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments