Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısının aktığını görmek

Rüyada evin çatısının aktığını görmek

Rüyada evin çatısının aktığını görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, kazancının günden güne düşeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada evin çatısının aktığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden istediği gibi değil kendi istediğiniz gibi ilerlemelisiniz.

Rüyada evinin çatısının aktığını görmek başarısının azalacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısından su aktığını görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısının aktığını görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada çatının akmasını görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada çatı aktığını görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, halinin iyi olduğuna inanılır.

Rüyada evin çatısında olmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına yorulur.

Rüyada evin çatısının uçtuğunu görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalet eder.

Rüyada evinin çatısının yıkılmasını görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments