Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısında yangın görmek

Rüyada evin çatısında yangın görmek

Rüyada evin çatısında yangın görmek emrinde insan çalıştıracağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evin çatısında yangın gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla ihtiyatsız düşünüyorsunuz.

Rüyada evin çatısında yangın görmek çok zor bir duruma düşeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çatı yangını görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatıda yangın görmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının evinde yangın görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, güç ve kudret sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada birinin evinde yangın görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada başkasının evinde yangın görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına yorulur.

Rüyada evin içinde yangın görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde yangın çıktığını görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments