Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatının akmasını görmek

Rüyada çatının akmasını görmek

Rüyada çatının akmasını görmek yaşam refahının düşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatının akmasını gördüyseniz:

  • İlk önce nelerin halledilmesi veya bitirilmesi gerektiği konusunu dikkate almalısınız.

Rüyada evinin çatısının aktığını görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, üzgün ve hasta olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatı aktığını görmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çözüm yolları bulamayacağına delalet eder.

Rüyada çatının akmasını görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada evin çatısından su aktığını görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısının aktığını görmek iyi geçiminin biteceğine, işinde yükseleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada teröristle çatışma görmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, hatalarını fark edeceğine işarettir.

Rüyada evin çatısını görmek rahat bir nefes alacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada silahlı çatıştığını görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, büyük başarı kazanacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments