Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin bombalandığını görmek

Rüyada evinin bombalandığını görmek

Rüyada evinin bombalandığını görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı delalettir.

Rüyada evinin bombalandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda haklı olsanız dahi, sonuna kadar ısrarcı olmanız sorun yaratabilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada evin bombalandığını görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına işarettir.

Rüyada evinin bombalandığını görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada şehrin bombalandığını görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine yorulmaktadır.

Rüyada atom bombası görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine delalet eder.

Rüyada el bombası atmak maddi durumunun düzeleceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada bombadan kurtulmak hayırlı işlere girileceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçaktan bombalanmak yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bombalandığını görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments