Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehrin bombalandığını görmek

Rüyada şehrin bombalandığını görmek

Rüyada şehrin bombalandığını görmek inanca ve cesarete sahip olacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şehrin bombalandığını gördüyseniz:

  • Yalnız devam etmeniz durumunda beklemediğiniz kapılar aralanabilir.

Rüyada bir şehrin bombalandığını görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şehrin bombalandığını görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, önemli işler yapacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına inanılır.

Rüyada savaş bombası görmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada bombacı görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada atom bombası görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına inanılır.

Rüyada uçak bombası görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada patlayan bombalar görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bombalı saldırıya uğramak insanların hayır dualarını alacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments