Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bombadan kurtulmak

Rüyada bombadan kurtulmak

Rüyada bombadan kurtulmak ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, elindekileri de alıp götüreceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bombadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Eğlenceye hazır olun.

Rüyada bombadan kurtulmak kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada el bombası atmak çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir şehrin bombalandığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına delalettir.

Rüyada evlerin bombalandığını görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada bombacı görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, acı tecrübeler edineceğine, mutluluk ve başarı getireceğine rivayet eder.

Rüyada bombalardan kaçmak sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına delalettir.

Rüyada top bombası görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada gaz bombası görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments