Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin bombalandığını görmek

Rüyada evin bombalandığını görmek

Rüyada evin bombalandığını görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına tabir olunur.

Rüyada evin bombalandığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkide beklediğiniz karşılığı görememeniz ya da size verilen sözlerin tutulmaması olasıdır.

Rüyada evin bombalandığını görmek edilen duaların kabul edileceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada evinin bombalandığını görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada bombalı saldırıya uğramak kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, paraya ve mala kavuşacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada bombalardan kaçmak işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına inanılır.

Rüyada top bombası görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına rivayet eder.

Rüyada el bombası görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine yorulur.

Rüyada bombadan korkmak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada bombacı görmek zenginliğe, bir bebek sahibi olacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments