Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atom bombası görmek

Rüyada atom bombası görmek

Rüyada atom bombası görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, maddi açıdan çok zorlanılacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına alamet eder.

Rüyada atom bombası gördüyseniz:

  • Çabalarınızın takdir edildiğini göreceksinizdir.

Rüyada atom bombası görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada atom görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, rızkının sonsuz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada atom karınca görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada gaz bombası görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada uçak bombası görmek sevdiğine kavuşacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına delalettir.

Rüyada ses bombası görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına inanılır.

Rüyada bombalandığını görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kısmetinin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada bombadan korkmak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, derin bir nefes alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments