Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçaktan bombalanmak

Rüyada uçaktan bombalanmak

Rüyada uçaktan bombalanmak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine alamet eder.

Rüyada uçaktan bombalanmak gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür.

Rüyada uçak bombası görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada uçakla bombalanmak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada uçaktan bombalanmak çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada patlayan bombalar görmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada bombadan kurtulmak bazen istemediği şeyler yapacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada el bombası görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, kişinin fena halde yanılacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada atom bombası görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, para pul sahibi olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına işarettir.

Rüyada evlerin bombalandığını görmek hayatının alt üst olacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments