Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el bombası atmak

Rüyada el bombası atmak

Rüyada el bombası atmak şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada el bombası atmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada el bombası atmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine alamet eder.

Rüyada el bombası görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el bombası patlatmak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada el bombası attığını görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalet eder.

Rüyada el bombası atıldığını görmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir şehrin bombalandığını görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada evinin bombalandığını görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bombalı saldırıya uğramak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments