Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin badana yapıldığını görmek

Rüyada evinin badana yapıldığını görmek

Rüyada evinin badana yapıldığını görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada evinin badana yapıldığını gördüyseniz:

  • Öyleyse bunu kullanın.

Rüyada başkasının evinin badana yapıldığını görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada evinin badana yapıldığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada badana yapıldığını görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz badana yapıldığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, yeni bir çevre edinileceğine delalet eder.

Rüyada eve badana yapıldığını görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına yorulur.

Rüyada badana yapılmış ev görmek hastalıklarından kurtulacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada badana yapılan ev görmek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sorunların kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde badana yapıldığını görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments