Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badana yapılmış ev görmek

Rüyada badana yapılmış ev görmek

Rüyada badana yapılmış ev görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada badana yapılmış ev gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işin ya da olayın gerektirdiğinden daha fazla ya da daha hızlı çalışılması için baskı yapıyor olabilirler.

Rüyada badana yapılan ev görmek zorlukları aşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine inanılır.

Rüyada evde badana yapıldığını görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada badana yapılmış ev görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına inanılır.

Rüyada yeni badana yapılmış ev görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada eve badana yapıldığını görmek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza delalettir.

Rüyada badana yapıldığını görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, yeni işlere gireceğine yorulur.

Rüyada başkasının evinin badana yapıldığını görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına yorulur.

Rüyada beyaz badana yapıldığını görmek kısmetlerin çoğalacağına, gergin olacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments