Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evinin badana yapıldığını görmek

Rüyada başkasının evinin badana yapıldığını görmek

Rüyada başkasının evinin badana yapıldığını görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evinin badana yapıldığını gördüyseniz:

  • Artan eleştiri veya şikayetlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada başkasının evinin badana yapıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına rivayet eder.

Rüyada evinin badana yapıldığını görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, küslüklerin biteceğine inanılır.

Rüyada badana yapılmış ev görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada badana yapıldığını görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine yorulur.

Rüyada yeni badana yapılmış ev görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve badana yapıldığını görmek yeni bir ortama girileceğine, onun kıymetini her daim bileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada badana yapılan ev görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına inanılır.

Rüyada beyaz badana yapıldığını görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments