Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badana yapıldığını görmek

Rüyada badana yapıldığını görmek

Rüyada badana yapıldığını görmek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, başarısız olacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine yorulur.

Rüyada badana yapıldığını gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçının.

Rüyada badana yapılmış ev görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, karamsarlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada eve badana yapıldığını görmek yüzünün de güleceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, borcunun çok olacağına rivayet eder.

Rüyada badana yapılan ev görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada badana yapıldığını görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, bereketin ve verimin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz badana yapıldığını görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinin badana yapıldığını görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evinin badana yapıldığını görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni badana yapılmış ev görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments