Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde badana yapıldığını görmek

Rüyada evde badana yapıldığını görmek

Rüyada evde badana yapıldığını görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, o kapıyı kapatacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada evde badana yapıldığını gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce ortaya çıkacak şeyleri beklemenizde fayda var.

Rüyada badana yapılmış ev görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve badana yapıldığını görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada evde badana yapıldığını görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yeni badana yapılmış ev görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, yeni iş kollarına girileceğine delalettir.

Rüyada badana yapılan ev görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz badana yapıldığını görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına yorulur.

Rüyada başkasının evinin badana yapıldığını görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin badana yapıldığını görmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments