Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz badana yapıldığını görmek

Rüyada beyaz badana yapıldığını görmek

Rüyada beyaz badana yapıldığını görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, kalp kırmayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz badana yapıldığını gördüyseniz:

  • Bazı olaylar kontrol dışına çıkmadan müdahale etmeniz gerekebilir.

Rüyada beyaz badana yapıldığını görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalettir.

Rüyada evde badana yapıldığını görmek hayırlı bir haber alınacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada badana yapılmış ev görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının evinin badana yapıldığını görmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, donatacağına alamet eder.

Rüyada badana yapıldığını görmek ileri gideceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine delalettir.

Rüyada eve badana yapıldığını görmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına tabir olunur.

Rüyada evinin badana yapıldığını görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni badana yapılmış ev görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, şansının döneceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments