Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve badana yapıldığını görmek

Rüyada eve badana yapıldığını görmek

Rüyada eve badana yapıldığını görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, geçiminin yerinde olacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, takdir toplayacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve badana yapıldığını gördüyseniz:

  • İş bölümü yapmak olası sorunların önüne geçebilir.

Rüyada badana yapılmış ev görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni badana yapılmış ev görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada evde badana yapıldığını görmek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, büyük paralar kazanılacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine alamet eder.

Rüyada eve badana yapıldığını görmek başarılarının kalıcı olacağına, sağlığının bozulacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada badana yapılan ev görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada başkasının evinin badana yapıldığını görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada badana yapıldığını görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz badana yapıldığını görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments