Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badana yapılan ev görmek

Rüyada badana yapılan ev görmek

Rüyada badana yapılan ev görmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, çok üzüntü yaşayacağına, ele geçen kazancın azalacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada badana yapılan ev gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Rüyada evde badana yapıldığını görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve badana yapıldığını görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine tabir olunur.

Rüyada badana yapılan ev görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni badana yapılmış ev görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada badana yapılmış ev görmek kazancının da aynı oranda artacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına delalettir.

Rüyada başkasının evinin badana yapıldığını görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz badana yapıldığını görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin badana yapıldığını görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments