Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini temiz su bastığını görmek

Rüyada evini temiz su bastığını görmek

Rüyada evini temiz su bastığını görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, canın sıkılacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evini temiz su bastığını gördüyseniz:

  • Astrolojik etken olarak kabul edilen hemen hemen bütün gök cisimleri sizi destekler açılardalar.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek yuva kuracağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek üzüntülerin sona ereceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada evinin su bastığını görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek kazancın günden güne daha da artacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada evin içini su bastığını görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada evine su bastığını görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments