Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi temiz su bastığını görmek

Rüyada evi temiz su bastığını görmek

Rüyada evi temiz su bastığını görmek daha iyi yerlere geleceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada evi temiz su bastığını gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırıcı yeni yollar söz konusu olabilir.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına işarettir.

Rüyada eve su bastığını görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, dünya malına kavuşulacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir evi su bastığını görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine alamet eder.

Rüyada evi su bastığını görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına yorulur.

Rüyada evin içini su bastığını görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada her yerin su bastığını görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, ömür boyu devam edeceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suya bastığını görmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments