Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini su basmak

Rüyada evini su basmak

Rüyada evini su basmak asla dert yüzü görmeyeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evini su basmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla iş hayatınızı birbirinize karıştırmamanız gerekiyor.

Rüyada evini su basmak engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evini su basmak amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada evine su basmak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, ilerleyemeyeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine delalettir.

Rüyada evini karınca basmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada evini sel basmak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına delalet eder.

Rüyada su basmak gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet eder.

Rüyada işyerini su basmak saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada bir yeri su basmak maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments