Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini karınca basmak

Rüyada evini karınca basmak

Rüyada evini karınca basmak borçlarının biteceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, ününün çoğalacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada evini karınca basmak gördüyseniz:

  • Çalan kapıları açmayı unutmayın.

Rüyada evini karınca basmak çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada karınca basmak onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, tecrübe kazandıracağına, barış ve sevgi içinde olacağına delalet eder.

Rüyada karıncaya basmak büyük ve önemli bir kimse olacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada evine su basmak yaşamının yoluna gireceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evini sel basmak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada başkasının evini su basmak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada evini su basmak kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada evin önünde karınca görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, maddi anlamda rahatlamaya alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments