Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri su basmak

Rüyada bir yeri su basmak

Rüyada bir yeri su basmak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada bir yeri su basmak gördüyseniz:

  • Tarihe, felsefeye veya yabancı kültürlere ilginiz bilginizi arttırmanızı sağlayabilir veya alacağınız kararları etkileyebilir.

Rüyada bir yeri su basmak bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslak yere basmak kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada deniz suyuna basmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur suyuna basmak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatak odasını su basmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada yolu su basmak eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, yüksek moral sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada su birikintisine basmak ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada evi temiz su basmak az maliyetle ticarete atılacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, büyük işlere girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments