Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su basmak

Rüyada su basmak

Rüyada su basmak yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada su basmak gördüyseniz:

  • Belli aksilikler ya da ertelemeler amaçlarınıza ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada su birikintisine basmak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada banyoyu su basmak kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına işarettir.

Rüyada bir yeri su basmak güzel ve olumlu haberler alacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada odayı su basmak işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına işaret eder.

Rüyada yolu su basmak sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada şehri su basmak ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada su basmak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada tuvaleti su basmak bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments