Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evine su basmak

Rüyada evine su basmak

Rüyada evine su basmak sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, elinin darlıktan kurtulacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada evine su basmak gördüyseniz:

  • Kontrol edebileceğiniz, hakim olabileceğiniz konulara konsantre olmalı, kontrol edemediğiniz olay, konu, kişi veya durumlardan uzak durmalısınız.

Rüyada evine su basmak neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının evini su basmak sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına delalettir.

Rüyada evini su basmak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evini sel basmak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada evini karınca basmak dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Rüyada su basmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına yorulur.

Rüyada banyoyu su basmak kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, evine bereket geleceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev su basmak elini eteğini hayattan çekeceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments