Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini sel basmak

Rüyada evini sel basmak

Rüyada evini sel basmak sevinçli haberlerin alınacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, her zaman sevgi göreceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evini sel basmak gördüyseniz:

  • Maddi konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada evini sel basmak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sel basmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eve sel basmak para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde sel görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada evinin sel bastığını görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, şöhret elde edeceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evini sel bastığını görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına delalettir.

Rüyada başkasının evini su basmak hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine yorulur.

Rüyada evini karınca basmak çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments