Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evini su basmak

Rüyada başkasının evini su basmak

Rüyada başkasının evini su basmak rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evini su basmak gördüyseniz:

  • Bir anlaşmazlığın giderilmesine gayret ederken tam tersine boyutlarının büyümesine sebep olabilirsiniz.

Rüyada evini su basmak üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kazancında bereketin artacağına, işlerin günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının evini su basmak rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada evine su basmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada evini karınca basmak çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kudret sahibi olacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada evini sel basmak güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, onları tebrik edeceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada odayı su basmak tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, dertlerin bölüşüleceğine alamet eder.

Rüyada su birikintisine basmak ardından yeni bir işe gireceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada şehri su basmak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, giden birinin geri döneceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments