Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerini su basmak

Rüyada işyerini su basmak

Rüyada işyerini su basmak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına, kavgaların biteceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada işyerini su basmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olayların farklı ya da yanlış taraflarına odaklı olabilirler.

Rüyada işyerini su basmak maddi zarar edeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada su birikintisine basmak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işarettir.

Rüyada evi temiz su basmak hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine işarettir.

Rüyada eve su basmak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatak odasını su basmak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada suya basmak bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, tüm parasını kaybedeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yeri su basmak çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz suyuna basmak anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments